Rólunk

A B&B Kontaktlencse Kft. szakemberei 1992 óta segítenek abban, hogy a látás  vagy  inkább  "gyengén látás"  ne  legyen  többé nyűg az ide betérő emberek számára.

Az évek során hozzánk szinte hazajáró emberek hűsége és bíztatása segít nekünk az erős piaci versenyben helytállni. Büszkék vagyunk arra, hogy a kihívások közepette is sikerült megerősítenünk üzleteink családias hangulatát, ami nagy kincs a mai kínai piacos bóvikereskedelem és az élő próbababás plázák forgatagában elszédült vásárlók számára.

Nálunk nincs erőltetett menedzselés, marketing koncepció és reklámdömping. Mi csak megpróbálunk jó és szép szemüveget készíteni. Segítünk elhitetni, hogy a szemüveg már nem a szükséges rossz, hanem megjelenésünk kiegészítője, arcunk ékszere.

Nálunk nem csak látni fog, de meglát valami mást is. Felfedezhetjük újabb arcunkat, elveszett önbizalmunk térhet vissza és elfelejtjük mindazt a rosszat, amit eddig a szemüvegekről gondoltunk. 

Műhelyünkben számítógép vezérelte automata csiszológép igyekszik a lehető legjobban és legszebben a lencséket a keretekbe csiszolni. A vásárlók bemutató tájékoztatására egy 3Dimenziós szimulátor szolgál, aminek  segítségével kiválaszthatjuk a legoptimálisabb lencsét a kiválasztott kerethez.

Üzleteinkben csak ellenőrzött származású és minőségű termékeket tartunk!


Kiemelt partnereink: Hoya, Zeiss, Essilor.